KÄYTÖSSÄ OLEVAT KIRJAT

 

Suomen kielen kirjat:

 Pienimmillä on Aapinen Satulakka, Esiopetus Posetiivi tai Kirjakuja 1 tehtäväkirja, Kirjaimista Sanoiksi ja Sanoista Lauseiksi, vähän vanhemmilla on Kuudes lukemisto, Kirjakuja 5 ja Lauseista Tarinoiksi ja vanhimmilla Iloinen Äidinkieli 6 tai Salasana 7-9 tietokirja ja 7 taitovihko tai Tekstitulkki, suomi toisena tai vieraana kielenä.

 

Luonnontieto:

Pienimmillä on Ympäristöoppi 1+2, vähän vanhemmilla on Värikäs luonto 3 ja vanhimmilla on Värikäs luonto 5. Olemme juuri saaneet nämä luonnontiedon-yhteiskuntatiedon kirjat Sotkamosta ja toivomme että näiden kirjojen avulla lapsemme oppisivat suomea huomaamattaan ja kartuttaisivat sanavarastoaan muutenkin kun vaikeilla kielioppitehtävillä. Vältämme tässä sanontaa äidinkielen tehtävät, sillä sitähän nämä tehtävät eivät lapsillemme ole, vaan heidän äitiensä tai isiensä äidinkieltä.

 

Kotiperuskoululaisillamme on Kirjakuja 3 kirjat

 

 

Ihan pienillä ei ole kirjoja, mutta he oppivat mielellään satujen, musiikin ja leikkien avulla. Esimerkiksi Pulputinpannu-kirjaan on myös musiikki cd. Pulputinpannun olemme saaneet lahjoituksena Amino-kustannukselta.

 

  

Kirjasto:

Lisäksi kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus lainata suomenkielisiä kirjoja Larnacan kaupungin kirjastosta, jossa on suomenkielisten kirjojen osasto. Kirjoja on noin 1145, joista lasten- ja nuortenkirjoja yli 250. Kirjat ovat saatu lahjoituksina eri kustantamoilta, yksityisiltä henkilöiltä, Ukkokodista, sekä eräät kirjastot ovat lahjoittaneet poistokirjojaan.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: